PERSOONLIJKE ERVARINGEN  NA PROGRAMMA IN RECOVERY CABIN


Aan de hand van de klacht of meerdere klachten kiest u  een passend programma of wordt er een programma samengesteld naar behoefte.
Uit onderstaande reviews blijkt, dat de werking van de Recovery Cabin inmens is, iedereen krijgt een ander en beter slaappatroon, de ademhaling verdiept zich en het lichaam wordt fitter door de intensieve ontgifting. 

Bij langere duur van de  programma's zien we tevens dat het patroon van de gehele stofwisseling (vet, koolhydraten, eiwitten, etc.) en huidstructuur blijvend veranderd.   1. Voelde me ’s avonds erna heerlijk rustig, een vredig gevoel
  2. Minder koude voeten na eerste keer, na vier keer had ik het niet meer in de gaten maar voeten waren gewoon warm!
  3. Mijn grootste probleem al heel lang, slapen en dromen, geslapen tot 4.45 uur zonder te dromen!
    Daarna de bekende hazenslaapjes met bijbehorende nare dromen. Nu na 4 keer is mijn slaappatroon veranderd, ik slaap dieper en slaap ik makkelijker in. Als ik dieper slaap heb ik geen dromen meer!
  4. Heel veel nagedacht over het verleden
  5. Een tijd in de lemen hut liggen met je benen in een warme tijdmachine was een zeer bijzondere ervaring, ik ga regelmatig terug komen!

         Wil Houtepen v Putten

Onze zoon heeft de diagnose ADHD en last van driftbuien, hij at slecht en sliep zeer onrustig. Hij heeft een programma in de recovery cabin ondergaan in combinatie met het innemen van homeopathische nosoden. Het resultaat was zeer verrassend, hij ging beter, rustiger en diepere slapen. Ging meer en gevarieerder eten en zijn herstel na een driftbui is sterk veranderd, hij accepteert alles veel makkelijker. Hij lijkt veel rustiger en tevreden, super blij!

Mevr. De Pundert
programma: PUUR FIT

Hoofdklachten waren geen energie, korte ademhaling, mentaal en slaap onrustig, nek schouderklachten en hoofdpijn. ( corona )

Het resultaat na drie keer was eigenlijk wel bijzonder, ik ben mentaal veel rustiger, ademhaling is terug normaal en ik heb al paar keer mijn middagdutje vergeten.

En ik slaap veel beter en dieper ook heb ik meer een hongergevoel, de hoofdpijn is verbeterd, wel heb ik twee keer achter elkaar een korte migraine aanval gehad ( hoor er schijnbaar bij )

Na elke sessie als ik er van onder kwam was ik heel stijf, deze stijfheid verdween na het fietsen en meer plassen dan normaal. O ja mijn koude onderbenen zijn na de eerste keer niet meer koud geweest.

Heb artrose aan de buitenzijde van mijn rechter knie en kan mijn been niet zover buigen zodat mijn hiel tegen mijn bil aan komt.

Na drie behandelingen in the Recovery-Cabin bij Eddie heb ik toch een zekere verbetering  kunnen bespeuren.

Nu drie weken later kan ik mijn been toch echt verder buigen dan voorheen en dat zonder pijn.

Het is nog niet helemaal opgelost maar verbetering is er echt wel!

Mijn verslag:

PROGRAMMA: PUUR DETOX + PUUR FIT

Na 3 weken ziek, het corona virus,  te zijn geweest en herstellende was, ben ik begonnen met de Recovery cabin. Wist niet wat ik moest verwachten, maar wat een bijzondere ervaring. Je voelt van alles in je lichaam zoals het borrelen van je darmen, zwaarder worden van je lichaam en dan weer lichter, warm en kou wisselen elkaar af, vocht neemt toe en gaat weer weg. Laag voor laag wordt aangepakt. Je gaat je steeds beter en fitter voelen, je ontspant veel dieper en beter, spieren en gewrichten zijn soepeler en je houding is beter.

Ik heb het als heel fijn ervaren en ben blij dat ik zo snel ben opgeknapt na mijn ziekte.

PROGRAMMA PUUR DETOX

Normale klachten zijn trillende zenuwen, schouderklachten en verspringende pijnklchten. Op het moment van de eerste sessie had ik tevens nog de naweeen van het corona virus.


Resultaat na de eerste behandeling met de recovery cabin was

een heleboel lawaai vanuit mijn buik, de spijsverting was op gang gekomen!

De  eerste nachtrust was zeer onrustig, de volgende dag had ik

een korte peroide heftige diaree. Na deze detox ging ik veel beter slapen en ervaarde ik meer lucht bij het ademhalen en merkte ik op dat mijn zenuwen rustig waren en de schouder geen uitstraling meer naar mijn nek veroorzaakte.


Een verbluffende resultaat, snel een tweede sessie!


CONNY LAGENDIJK

EX CORNONA PATIENT


Kiki Lassooy

programma: PUUR FIT

Hoofdklacht:  al meer dan 2 jaar een pijnlijke linker heup, frequent naar osteopaat en chiropractor.*


De eerste keer ging ik heerlijk loom naar huis. Ik merkte dat mijn heup pijn links weg was. De dag erna had ik vreselijke pijn rechts aan mijn nek. Na de 2e behandeling was dat gedeeltelijk weg. Nu voelde ik ook duidelijk meer warmte, vond het zelfs bloedheet daar binnen. Het was ook duidelijk te merken dat de warmte via mijn benen naar mijn boven lichaam ging en heel luchtjes zijn werk deed in mijn romp. Het voelde ook als een soort stroom die steeds door het lichaam liep. Weer heerlijk gedut. S avonds sliep ik heerlijk en merkte dat ik wat fitter op stond en ook wat vroeger dan normaal. Ook nu weer erge pijn aan mijn nek.

De derde behandeling hebben we warmte foto’s gemaakt en je zag duidelijk hoe het vocht zich verplaatste in het lichaam voor en erna. Nu voelde ik nog meer in het lichaam gebeuren en was tijdens de behandeling mijn rug aan de beurt. Duidelijk gevoel dat er iets in het lichaam veranderd. 2 dagen erna nek pijn maar voelde anders, de grote spieren waren nu bezig. Nog wat fitter en zelfs op de fiets naar de praktijk. Heerlijk warm en duidelijk ook nu de warmte in het gezicht.

Vaak wel stram erna en merk dat wanneer je erna rustige stretch of yoga oefeningen doet het heerlijk was voor m8jn lichaam.

Moet s nachts veel plassen, toch echt veel vocht wat eruit mag😄

Heup nog steeds goed, merk ook dat daar spieren anders werken en dat even een ongemakkelijk gevoel geeft.


Uit onderzoek is gebleken dat osteopaten, fysiotherapeuten, chiropractors etc. tegenwoordig meer behandelingen nodig hebben dan 15 jaar geleden. Reden is toenemende stijfheid van het zachte weefsel. ( een vervuild BBRS )

En daar lig je dan, op een bed en het enige dat je hoeft te doen is met je benen in een soort van warmte cabine te liggen. Het ‘deksel’ rust op je benen. En dat dan voor 45 minuten. Dát wilde ik uiteraard wel proberen. Altijd interessant .. en dát was het ook!
Tijdens/na iedere sessie praatte ik met Eddie over wat ik had gevoeld na de vorige sessie en eventueel tijdens ..
Bij mijn enkel heb ik een cluster van spataderen met een bobbel. Na de eerste sessie heb ik daar enorme jeuk aan gehad, maar de bobbel is bijna helemaal weg na de 5e sessie. Ook ben ik vanaf de eerste sessie dieper gaan slapen en dát was zeker een verademing! Wat ook erg opvallend is dat ik uiteindelijk zonder kussen ben gaan slapen. Ik heb ook haast geen nekklachten meer nu.
Ook merk ik dat ik mijn warmte beter kwijt kan. Meestal had ik het gevoel dat mijn hoofd van warmte uit elkaar barstte, maar nu dus niet meer. Alsof mijn lichaam dit beter reguleert. Tevens merk ik dat ik sneller mezelf kan uiten, kordater ben dan anders.  

 

Opvallend was dat ik meer ging eten en dat was wel erg eng. Zeker aangezien ik diabetes type 2 heb en in het verleden erg met mijn gewicht geschommeld heb. Ondertussen was de thuissituatie erg onrustig en meestal is dat terug te zien in hoge suikers, maar niets was minder waar!! Mijn suikers waren níet omhoog en met spanning wacht in mijn kwartaalcontrole af in de hoop dat mijn suikers ondanks alle stress niet omhoog of zelfs wat gezakt zijn. Mijn gewicht is in ieder geval iets omlaag ondanks het extra eten.


Gisteren heb ik de uitslag gekregen van mijn 3 mndlijkse controle. Het was nu wel 4,5 maand geleden, maar de curve is van de laatste 6 weken eigenlijk.
Te beginnen met het feit dat het laatste jaar al een daling was begonnen, maar ik heb een meting die zó laag is dat het 7!!! jaar geleden dat ik deze meting had . Ondanks het feit dat ik in een erg stressvolle periode in mijn leven zat en dát is erg opmerkelijk. Stress verhoogt enorm mijn suikers, dus ik heb haast geen andere verklaring dan dat jouw uitvinding hier een bijdrage aan heeft gehad.


Sandra Pikaar

Grootste reden om in Recovery cabin te gaan was mijn jarenlange ziekte van ménière aanvallen, maar uiteindelijk heeft het mij veel meer gebracht, ook kleine probleempjes welke niet echt relevant leken zijn verdwenen of zijn nu minder prominent aanwezig.

Spataderen, kramp en kouwelijk in benen, veel dieper slapen, geen tranende ogen meer, veel fitter, soepele nek ( merk ik vooral bij autorijden! ) onderrug. Ik ga nu regelmatig onder de recovery cabin om het bij te houden want ik wil dit alles niet meer terug!

Mevr. Wernerbol