VOORDELEN RECOVERY CABIN 

MIND & BODY

De voordelen gaan verder dan alleen herstel, het heeft een ​​positieve invloed op:

 • Stressniveaus (hormoonspiege )
 • Slaappatroon
 • Bloeddruk, darmproblemen
 • Detox op alle niveaus
 • Anti-veroudering en huidgezondheid
 • Gewichtsverlies
 • Rugproblemen


Psychologische symptomen van ophoping afvalstoffen zijn onder meer:


 • Slechte concentratie
 • Geheugenverlies
 • Stemmingswisselingen
 • Mentale verwarring
 • Frustratie, Jaloezie 
 • Gedragsveranderingen, het bekende   " korte lontje " is hier echt van toepassing!

De Recovery Cabin werkt intensief op het gebied welke  op de afbeelding aangeduidt is als


" BLOEDSOMLOOP "


Klik op de afbeelding voor een uitgebreide uitleg over de homeostase


NATUURLIJKE GENEZING

De temperaturen zijn een geavanceerde en efficiënte manier om zelfherstellende mechanismen te activeren. Recovery Cabin activeert de natuurlijke afweer van het lichaam en is daarom volkomen veilig. Bovendien blijft de  geest rustig omdat ons systeem de frequentie van de FAR infrarood in het onbewuste deel van ons herkent. Ons hoofd bewustzijn heeft twee sub bewustzijn welke alle drie een temperatuur in het lichaam kunnen activeren. Als de sub bewustzijns gelijk zijn qua temperatuur, kan er even een fase van innerlijke strijd zijn waarna het hoofd bewustzijn zich geheel kan overgeven aan de ontspanning.


Hier begint de mentale verandering en zullen er herinneringen

en dromen elkaar in sneltrein vaart elkaar afwisselen, de mentale reset is begonen!

VEILIG AVONTUUR

De recovery cabin is een gemakkelijke en snelle manier om op een natuurlijke manier zonder supplementen te herstellen. Geheel op eigen kracht, omdat jouw systeem weet wat goed voor je is en niemand weet dat beter! Of het nu gaat om je energie een boost te geven, snellere te herstellen na een sportmoment. Of je systeem te helpen met het herstellen na of tijdens een ziekte proces. Je eigen immuunsysteem preventief te versterken, je innerlijke schoonheid op een natuurlijke manier weer naar buiten te laten zien. De recovery cabin helpt je op een veilige manier hiermee. 


DETOX VAN ZWARE METALEN 

Wanneer giftige gassen zoals zwaveldioxide en kooldioxide, of potentieel dodelijke zware metalen gifstoffen zoals kwik, lood en chloor, grote watermoleculen ontmoeten, worden ze ingekapseld door waterclusters en opgesloten in het lichaam. Waar deze gifstoffen zich ophopen, wordt de bloedcirculatie geblokkeerd en wordt de cellulaire energie aangetast.


Het orgaan welke door de ophoping het meest belast wordt is de lever en galblaas, de lever kan het op den duur niet meer bolwerken, resultaat verspringende pijnen, je ontwaakt 's nachts vaak tussen 01.00 - 03.00 uur, gaat je sneller ergeren aan personen, kan minder goed tegen  choas. 


DE RECOVERY CABIN met FAR infrarood is zeven  keer effectiever bij het ontgiften van zware metalen zoals kwik, aluminium en zelfs cholesterol, nicotine, alcohol, ammoniak, zwavelzuur en andere milieutoxines.


Wanneer FAR-frequentie in contact komt met de watermoleculen die giftige stoffen bevatten, begint het water te trillen. Deze trilling vermindert de ionenbindingen van de atomen die de watermoleculen bij elkaar houden. Bij de afbraak van het watermolecuul komen ingekapselde gassen en andere giftige stoffen vrij.

SPORTERS, CONDITIE OPBOUWEN of BLESSURES

De Recovery Cabin is voor heel het gehele lichaam een krachtig hulpmiddel voor training en herstel, zowel voor getrainde atleten als voor sporters in de opbouwfase. Een sessie voor een training helpt het om de prestaties te verbeteren, het lichaam voelt lichter en heeft meer zuurstof in de lichaamscellen als reserve. Na intensieve trainingen stimuleert een sessie o.a. om beter van de vermoeidheid en verzuurde spierpijn te herstellen. Bovendien wordt de Recovery Cabin gebruikt bij atletische blessures, pijn verlichtend, tegengaan zwelling en een snellere genezing zonder overbelasting door aanpassing van eventueel andere spieren of gewrichten.

Meer voordelen zijn:


 • EFFECTIEVE DETOX
 • HEERLIJKE WELLNESS
 • STRALENDE HUIDLAGEN
 • AUTOMATISCH VERLIES GEWICHT
 • INNERLIJK VUUR WORDT ONTWAAKT
 • RELAXED TERWIJL JE LIGT
 • BETERE SPIJSVERTERING
 • ENORME STIMULANS VOCHTHUISHOUDING
 • DOORBLOEDING VOETEN EN BENEN WORDEN GESTIMULEERD
"Ieder mens heeft zijn eigen levensmelodie. Door opvoeding, school en dergelijke leert hij een andere melodie te zingen. Op een gegeven moment weet hij of zij niet meer wat zijn eigen melodie is. Als je dat te lang doet, kun je ziek worden.” Dr. MoolenburghVOETEN EN NAGELS KRIJGEN AANDACHT

Tijdens de behandeling lig je met je voeten in de cabine, de FAR infrarood straalt op je gehele voet. Je voeten zijn de poort naar goede gezondheid en lichaamshouding. Bij rugklachten zie je dat de druk op de voeten niet gelijk is, door activatie van o.a. doorbloeding voeten, oedeem benen en enkels ( vochtafvoer ) en detoxen van de samengeklonterende bloedcellen ( welke verstijving van de gewrichten en spataderen veroorzaakt ) raak je verlost van de zware benen en wordt je lichaamshouding aangepast.


Een voet bevat meer dan 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Wanneer zich ergens in je lichaam een disbalans bevindt, bijvoorbeeld pijn in de onderrug, ontstaan er ophopingen van verschillende chemische stofjes rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Met behulp van Recovery Cabin is het mogelijk om deze chemische stofjes op een zachte manier af te voeren. Ze worden gefilterd door je nieren en via urine uitgescheiden waardoor de balans wordt hersteld. Daarom is het belangrijk om na een sessie voldoende water te drinken.